Lägenheten / Huset

Lägenheten och huset den är belägen i blev färdigbyggd i juni 2012.

Längre ned på denna sida kan du se de bilder vi hittills lagt upp.

Lägenheten ligger på 4:e våningen i ett 6 vånings hus. Den består av 55 kvm uppdelade på ett sovrum och ett kombinerat kök/vardagsrum, badrum med dusch och en rymlig balkong där man kan ta kvällsdrinken eller ett glas Raki.

Lägenheten är fullt utrustad med gasspis, ugn, kyl med frysfack och alla husgeråd du behöver. Det finns TV med USB och HDMI ingång samt en DVD spelare. I både sovrummet samt allrummet finns det AC. Det finns även en tvättmaskin. Soffan i allrummet är en bäddsoffa och det finns även två bekväma extrasängar. Totalt finns det sängplats för 6 personer men vi rekommenderar att man inte är fler än 4 då det blir trångt annars. För närvarande finns det inget Internet i lägenheten men det finns ett flertal Internetcafèr runt om i Mahmutlar eller så loggar man in på sin smartphone när man sitter på någon restaurang. Alla har wifi.

Fastigheten ligger mitt i centrala Mahmutlar och bara ca 3 minuters gångväg från stranden. Det finns en pool med soldeck, solsängar och parasoller. Poolen brukar vara öppen från början på maj till någon gång i november, beroende på vädret ;)

I källaren finns ett gym med de maskiner/vikter man behöver.

På gatan bredvid huset hålls det varje tisdag den stora tisdagsmarknaden där man kan köpa allt från grönsaker till husgeråd och kläder.

Barbarosgatan, huvudgatan i Mahmutlar där de flesta butiker och restauranger finns, ligger endast ett kvarter från lägenheten.

Bilder på lägenheten

Klicka på bilden för förstoring.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)